Retouren

Retouren

Service staat bij ons hoog in het vaandel, is het product niet naar wenst dan krijgt u uiteraard de gelegenheid uw product retour te zenden.

Nadat u uw product thuis heeft ontvangen heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Voldoet het product niet aan uw wensen of is het toch niet wat u ervan verwacht had? U kunt altijd bellen met onze klantenservice, zij staan graag voor u klaar!

U kunt uw product binnen deze 14 dagen aan ons retourneren, het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen aan u terugbetaald. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening, tenzij er sprake is van een defect of verkeerd verzonden product. In het geval van een retourzending van een defect of verkeerd geleverd product vergoeden wij de volledige retourkosten mits er gebruik gemaakt wordt van PostNL standaard pakketservice.
Voor een juiste afhandeling vragen wij u dit formulier in te vullen en uw bestelling retour te sturen.

Verzendadres voor retouren:
Crypto Winkel B.V.
Touwslagerstraat 1
2984AW Ridderkerk
Nederland

Defecte of foutieve leveringen

In het geval dat u niet de juiste of een defecte levering ontvangt vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u tijdig het juiste product ontvangt.